19 Apr

Se buscan voluntari@s – #PrimaveraEuropea Balears

Primavera Europea:#RescatemPersones

unnamed

(versión en castellano más abajo)

Ajuda’ns a portar la candidatura d’Equo i Compromís al Parlament Europeu!

Estimades companyes, estimats companys,

S’acosta una data crucial per al nostre compromís de construir una societat més justa i verda: el 25 de maig es celebren eleccions europees, i necessitam la teva ajuda.

Com sabràs, els partits que conformen MÉS per Mallorca varen acordar recentment no presentar-se a aquestes eleccions europees, i per tant, IniciativaVerds i PSM de Mallorca no faran campanya electoral. No obstant, des de la candidatura liderada per EQUO-Compromís no volem deixar Mallorca de costat, i organitzarem activitats i actes per tota la illa per donar a conèixer les nostres propostes per construir una Europa  de les persones i els pobles i no de les grans empreses; una Europa d’energies renovables i no de prospeccions petrolíferes; una Europa on el jovent siguem present i futur i no una “generació perduda”; una Europa on siguem la ciutadania i no la troika qui decideixi.

Però això només sera possible amb tu.

Estem cercant voluntaris i voluntàries per formar part de l’equip local de campanya i donar visibilitat a la candidatura i les propostes. Les activitats d’aquest equip aniran des de pensar idees per a actes i activitats vistoses i creatives o donar una mà amb la preparació logística fins a la participació en activitats de carrer. Es tracta de que cadascun de nosaltres contribueixi segons la disponibilitat i les energies que tinguem, i entre totes i tots ajudar a mobilitzar al public mallorquí perquè dia 25 de maig faci possible un canvi de direcció d’Europa.

Europa també es ca nostra, i és hora de que la recuperem.

Per formar part de l’equip de campanya, omple aquest formulari, i ens posarem en contacte amb tu .

Moltes gràcies i fins aviat!

Joan Groizard Payeras

Candidat per la llista Primavera Europea a les eleccions al Parlament Europeu de maig 2014

¡Ayúdanos a llevar la candidatura de EQUO y Compromís al Parlamento Europeo!

Estimadas compañeras, estimados compañeros,

Se acerca una fecha crucial para nuestro compromiso de construir una sociedad más justa y verde: el 25 de mayo se celebran elecciones europeas y necesitamos tu ayuda.

Como sabrás, los partidos que conforman MÉS per Mallorca acordaron recientemente no presentarse a estas elecciones europeas, por lo que IniciativaVerds y PSM de Mallorca no harán campaña electoral. No obstante, desde la candidatura liderada por EQUO-Compromís no queremos dejar Mallorca de lado, y organizaremos actividades y actos por toda la isla para dar a conocer neustras propuestas para construir una Europa de las personas y los pueblos y no de las grandes empresas; una Europa de energías renovables y no prospecciones petrolíferas; una Europa donde la juventud seamos presente y futuro y no una “generación perdida”; una Europa donde seamos la ciudadanía y no la Troika quien decida.

Pero esto solo esrá posible contigo.

Estamos buscando voluntarios y voluntarias para formar parte del equipo local de campaña y dar visibilidad a la candidatura y las propuestas. Las actividades de este equipo irán desde pensar ideas para actos y actividades vistosas y creativas o echar una mano con la preparación logística hasta la participación en actividades en la calle. Se trata de que cada uno/a de nosotr@s contribuya según la disponibilidad y las energías que tengamos, y entre todas y todos ayudemos a movilizar al público mallorquín para que día 25 de mayo se haga posible un cambio de dirección en Europa.

Europa también es “ca nostra”, y es hora de que la recuperemos.

Para formar parte del equipo de campaña, rellena este formulario, y nos pondremos en contacto contigo.

Muchas gracias y hasta pronto!

Joan Groizard Payeras

Candidato por la lista Primavera Europea en las elecciones al Parlamento Europeo de mayo 2014

Deja un comentario

(CC) Joan Groizard Payeras